az oldal nem talalható

.

.

A keresett oldal nem található

lebegünk a semmiben

2017. március 02. - 404.azoldalnemtalalhato

A keresett oldal nem található. A liberalizmus nyomokban fellelhető. A napokban  képzésre menet eszembe jutott, az általam preferált politikai oldal nem található a magyar közéletben, vicces, 404, ez a hibakódunk. Még gyorsan kaját vettem, de a telefonon megnéztem, ez a blogcím foglalt , vagy sem. Nem.. nem foglalt, speciálisan a hozzám hasonlóan gondolkodók problémája ez, ezek szerint. Regeltem, néztem az üres blogfelületet, aztán eszembe jutott,régen mennyi liberális blog volt, vegyes szerzőkkel.. hát akkor vágjunk bele. Mindegy, hogy a lassan 10 éve tetőpontot elért belső liberális csatározásban ki milyen sebeket szerzett, adott és kapott, hátha sikerül egy liberális online kikötőt összehozni. Vágjunk bele!
Az oldalon több szerző publikálhat, cenzúrázva egyik anyag sincs. Mindenki a saját véleményét írja, ha kedved van csatlakozni, jelezd és felveszünk a szerzők közé.

Barátsággal: az egykori amurihal

A bejegyzés trackback címe:

https://404hibaoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr3612306109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása